Festival de les paraules 2014

Per a qualsevol equip de docents que desitge muntar un festival de les paraules on la poesia siga el fil conductor “El club dels poetes morts” és el film de referència i l’actor Robin Williams donant vida al professor Keating el seu millor mentor: No llegim i escrivim poesia perquè és bonica. Llegim i escrivim poesia perquè pertanyem a la raça humana, i la raça humana està plena de passió

Per als que defensem que les humanitats són imprescindibles al nostre sistema educatiu considerem que la poesia és l’instrument per despertar en el nostre alumnat la creativitat, la  il·lusió, la  passió, etc. en la mesura que són aquelles xicotetes coses que ens mantenen vius. Com el professor Keating nosaltres no tenim resposta per a la pregunta clau que es fan tots els joves en el seu període de formació: Quin sentit té la vida?  La resposta la podem trobar de manera vetllada entre els versos dels grans poetes i no seria altra que tu ets ací i tens tot el poder per fer de la teua vida allò que desitges com ens recorda el professor Keating :

“Que prossegueix el poderós drama i que tu hi pots contribuir amb un vers Quin serà el teu vers?.

NOTA: al canal de Youtube de l’IES Isabel de Villena “Festival de les paraules 2014” hi trobareu tots els poemes i altres sorpreses.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s