Francés

coq-francesL’ensenyament de FRANCÉS a l’IES Isabel de Villena es pot cursar a tot el llarg de la secundària obligatòria i fins a 2n de Batxillerat. A més, com a optativa l’alumnat pot triar-la en tots els nivells del nostre sistema educatiu. Per altra banda, aquells que vullguen poden triar-la com a idioma per a les proves PAU.

És de tots conegut el lloc preeminent que la societat francesa dóna l’art, la cultura, el cinema, etc. No de bades, la societat francesa ha promogut el que es coneix com “Exception culturelle française” que ha beneficiat al cinema, el teatre, la dansa i tota mena de manifestació cultural europea enfront de les lleis del mercat.

Així doncs, el departament de francés rep amb especial implicació el “Batxillerat Artístic” que acabem d’estrenar a l’IES Isabel de Villena. En aquest sentit, estem preparant materials i projectes per a treballar de manera transversal amb altres matèries tot posant el focus en la dimensió artística de l’educació.

Recentment hem vist com ha augmentat la demanda dels cursos de francés pel valor afegit que implica conéixer altres llengües en un món globalitzat. No hem d’oblidar les nostres relacions de veinatge amb païssos francòfons com França i els diferents païssos del Magreb.

Per consultar les activitats pràctiques que fem al centre en els diferents nivells de francés entreu al blog “Le temps de cerises” (coordinat per Maria Escrivà) i a més, ací teniu algunes pàgines pràctiques per iniciar-vos en l’autoprenentatge del francés:

NOTA: Cada any, al principi de febrer, es realitzen al nostre centre les proves de nivell per a l’adquisició del títol A2 de Francés reconegut per les EOI (Escoles Oficials d’Idiomes).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s