ERASMUS +

L’IES ISABEL DE VILLENA és centre pioner i de referència en els programes europeus (abans Comenius, ara Erasmus +) i  hem obtingut  importants reconeixements :

  • Centre eTwinning
  • Segell de Qualitat nacional i europeu eTwinning
  • “Premi Nacional  a la Qualitat de projectes Comenius 2015” otorgats per l’agencia nacional SEPIE per pertanyer a “L’Alianza de Asociaciones Comenius Comunidad Valenciana y Región de Murcia”

També hem tingut alumnat universitari de pràctiques Erasmus.

I hem participat en diverses Jornades i ponencies per difondre els nostres projectes i assesorar a altres centres.

Gràcies a aquests programes, subvencionats per la Unió Europea, cada any, estudiants dels països associats ens els que hem treballat en el programa Erasmus+, visiten durant una setmana, allotjant-se en les cases dels nostres alumnes i participant a les activitats al nostre centre. Després, els nostre alumnat viatja a eixos països en les mateixes condicions.

El curs 2017-18 hem iniciat nou projecte bilateral Erasmus+: 

INVESTIGAR, EXPONER Y DEBATIR, PARA APRENDER A SER CRÍTICOS  

2017-1-CZ01-KA219-035496_2

https://twinspace.etwinning.net/51760/home

https://erasmusinvestigar.wordpress.com/

http://projecteseuropeusiesisabeldevillena.blogspot.com/

En aquest projecte participem amb un centre txec amb qui hem col·laborat des de fa una anys: Gymnázium Lud’ka Pika -Plzen- República Txeca.   https://www.gop.pilsedu.cz/

Hem fet reunions de coordinació de professors i intercanvis d’estudiants i professorat i moltíssimes activitats durant el 2017-18. Hem visitat Pilsen, Terezim, Praga i hem vist moltes coses boniques de la R Checa.

Aquest curs 2018-19 continuem amb aquest projecte. A més a més tenim previst que dos alumnes del nostre institut, dins el Projecte de Mobilitat d’Alumnat Erasmus+, faran una estada durant un trimestre a la República Txeca i dos alumnes de Pilsen també vindran al nostre centre durant el primer trimestre

 


 

Projectes anteriors dintre els programes europeus

Projecte Erasmus + coordinat per l’IES Isabel de Villena (València) (2015-2018)

Erasmus + “Aprendiendo Con Emocion(Es)”

LOGO-1L’IES Isabel de Villena participa en diferents projectes europeus que tenen com a objectius desenvolupar la capacitat d’alteritat del nostre alumnat, la competència lingüística  i l’esperit d’interculturalitat. Tots ells formen part del projecte d’internacionalització del nostre centre i aquest curs escolar s’han materialitzat en el ERASMUS + 2015-16Tot aprenent amb emocions” que realitzarem amb els instituts de Jaca (IES Pirineos), de França (Lycée Polivalent Louis Armand d’Euaubonne), de Bèlgica (Athénée Royal de Beaoumont) i de la República Txeca (Gymnazium Lud’ka de Pilsen)  amb qui també mantindrem l’intercanvi de l’alumnat de llarga duració.

Projectes Comenius i MAC (Mobilitat Alumant Comenius)

Altres projectes europeus que al llarg dels darrers anys han estat coordinats pel nostre centre són els següents:

A més, un altre és programa d’intercanvi de l’alumnat anomenat MAC  (sepieMobilitat Alumnes Comenius) http://publinotcomenius.wikispaces.com/MAC-Alumnado+Comenius

Una resposta a “ERASMUS +

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s