Anglés

L’ensenyament de l’anglés a l’IES Isabel de Villena és una de les prioritats per la importància d’aquesta llengua en la comunicació internacional. Per això, a més del currículum obligatori per a tots els estudiants comptem amb diferents propostes per a ampliar els coneixements de l’anglés:

  1. Les optatives d’anglés. En el primer cicle de l’ESO s’oferta ANGLÉS PRÀCTIC en 2n , en el segon cicle s’oferta també ANGLÉS PRÀCTIC en 4t de l’ESO. Per altra banda, en 1r de Batxillerat comptem amb 4 hores d’anglés pràctic que són molt útils per a l’adquisició de la competència comunicativa en anglés.
  2. Els intercanvis europeus. Des de fa quasi una dècada organitzem intercanvis d’estudiants amb tres centres europeus d’esenyament secundari (Alemanya, Holanda i Polònia). Aquesta activitat didàctica ha resultat molt útil i beneficiosa per obrir la ment del nostre alumnat i prendre consciència de la importància de l’anglés en la vida real de cada dia.
  3. Viatges al Regne Unit (Londres, Liverpool i Manchester). Cada any amb l’alumnat d’ESO i de Batxillerat organitzem viatges culturals que serveix com a pràctica adicional al treball de l’aula en anglés.
  4. Campament bilingüe en anglés (Girona). Per a l’alumnat del primer cicle de l’ESO ofertem aquesta setmana d’activitats multiaventura en la que tots els monitors són nadius en anglés i que suposa per al nostra alumnat un primer contacte d’immersió lingüística molt motivador.
  5. Projectes Comenius. El Departament d’Anglés participa activament en les activitats dels Projectes Comenius del centre perquè pensem que el contacte amb altres cultures és una bona manera d’obrir les ments de l’alumnat.
  6. MAC (Movilitat Alumnat Comenius). Els alumnes del nostre centre que participen en la MAC fent l’intercanvi de 3 mesos en la República Txeca constaten la importància de l’anglés per a la comunicació més enllà de la Secció Bilingüe on fan les classes en castellà.
  7. Utilització de les TIC en anglés. En les classes al llarg de tot el curs intetem utilitzar les TIC i exposar al nostre alumnat amb pràctiques reals en anglés per mitjà de la competència digital.

A més, us volem posar algunes pàgines de referència que recomen a l’alumnat com a estratègia d’autoaprenentatge:

Per a aquells que tingau més nivell us recomanem aquestes:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s