Anglés

 • L’ensenyament de l’anglés a l’IES Isabel de Villena és una de les prioritats per la importància d’aquesta llengua en la comunicació internacional. Per això, a més del currículum obligatori per a tots els estudiants, comptem amb diferents propostes per a ampliar els coneixements de l’anglés:

  1. Teatre en anglés. En el primer cicle de l’ESO I en 1r de Batxillerat els estudiants assisteixen a una representació teatral en anglés per actors nadius, ja que pensem que pot ser molt útil per a l’adquisició de la competència comunicativa en anglès.
  2. Els intercanvis europeus. Des de fa mes d’una dècada organitzem intercanvis d’estudiants amb tres centres europeus d’ensenyament secundari (Alemanya, Holanda i Polònia). Aquesta activitat didàctica ha resultat molt útil i beneficiosa per obrir la ment del nostre alumnat i prendre consciència de l’importància de l’anglés en la vida real de cada dia.
  3. Viatges al Regne Unit (Londres, Liverpool). Amb l’alumnat d’ESO i de Batxillerat organitzem viatges culturals que serveix com a pràctica addicional al treball de l’aula en anglès.
  4. Campamento bilingüe en anglés (Girona). Per a l’alumnat del primer cicle de l’ESO ofertem aquesta setmana d’activitats multiaventura en la que tots els monitors són nadius en anglés i que suposa per al nostra alumnat un primer contacte d’immersió lingüística molt motivador.
  5. Projectes Erasmus. El Departament d’Anglés participa en les activitats dels Projectes Erasmus del centre perquè pensem que el contacte amb altres cultures és una bona manera d’obrir les ments de l’alumnat.
  6. Mobilitat Alumnat Erasmus. Els alumnes del nostre centre que participen en la activitat fent l’intercanvi de 3 mesos en la República Txeca constaten la importància de l’anglés per a la comunicació més enllà de la Secció Bilingüe on fan les classes en castellà.
  7. Utilització de les TIC en anglés. En les classes al llarg de tot el curs intentem utilitzar les TIC i exposar al nostre alumnat amb pràctiques reals en anglés per mitjà de la competència digital.


  A més, us volem posar algunes pàgines de referència que recomanen a l’alumnat com a estratègia d’autoaprenentatge:

   

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s