Batxillerat Arts

Klee - RedBalloonEstrenem Batxillerat Artístic a l’IES Isabel de Villena del barri de la Malva-rosa de València. Després de diversos intents, per fi s’ha reconegut la tasca que tots els departaments han fet per desenvolupar l’educació artística al nostre centre. De fet, comptem amb projectes artístics que van des del “cor de professors“, el “taller de música” i el “taller de teatre“, fins a les inumerables activitats artístiques concretes portades a cap pels departaments i pels equips docents com per exemple el de mediació.

Amb el Batxillerat Artístic hem aconseguit, sobretot, que molts alumnes del barri de la Malva-rosa que desitjaven realitzar estudis artístic puguen quedar-se al nostre centre i contribuir així a la visibilització d’aspectes creatius del nostre barri.

Estem elaborant una weblog per a difondre les activitats del nostre batxillerat artístic en totes les seues vessants: plàstica, música, dansa i arts escèniques. Com sabeu els blogs s’han convertit en una eina didàctica imprescindible per a l’aprenentatge focalitzat en l’alumne, en el treball per projectes i en l’ús de les tecnologies entenses com a Web 2.0. Mentre que aquesta weblog s’està confeccionant ací us posem alguns referents artístics educatius en cadascun dels àmbits del batxillerat artístic:

Més informació útil per als nostres estudiants del Batxillerat Artístic:

  • Estudis_en_IES_i_conservatori (ORDE 68/2015, de 22 de juny, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoca el programa experimental denominat «Coordinació horària» dirigit a l’alumnat que cursa simultàniament les ensenyances professionals de Música i/o Dansa i l’Educació Secundària per al curs 2015-2016.
  • Conservatori “José Iturbi“. Aquest és el conservatori de música que ens correspon per zona a l’IES Isabel de villenaAvenida Baleares, 36
    46023 Valencia  Teléfono 96.352.54.78 Extensión 2753 / 2759  Fax 96 398 18 57
    Correo electrónico: iturbi@valencia.es
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s