Batxillerat Arts

Klee - RedBalloonEl Batxillerat Artístic completa l’oferta de batxillerats a l’IES Isabel de Villena del barri de la Malva-rosa de València. Després de diversos intents, per fi el curs 2015-16 es va reconèixer la tasca  per desenvolupar l’educació artística al nostre centre. De fet, comptem amb projectes artístics que van des del “cor de professors“, el “taller de música” i el “taller de teatre“, fins a les inumerables activitats artístiques concretes portades a cap pels departaments i pels equips docents com per exemple el de mediació.

Amb el Batxillerat Artístic hem aconseguit, sobretot, que molts alumnes del barri de la Malva-rosa que desitjaven realitzar estudis artístic puguen quedar-se al nostre centre i contribuir així a la visibilització d’aspectes creatius del nostre barri.

Com sabeu els blogs s’han convertit en una eina didàctica imprescindible per a l’aprenentatge focalitzat en l’alumne, en el treball per projectes i en l’ús de les tecnologies entenses com a Web 2.0. Ací teniu alguns referents artístics educatius en cadascun dels àmbits del batxillerat artístic:

Més informació útil per als nostres estudiants del Batxillerat Artístic:

  • Estudis_en_IES_i_conservatori (ORDE 68/2015, de 22 de juny, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoca el programa experimental denominat «Coordinació horària» dirigit a l’alumnat que cursa simultàniament les ensenyances professionals de Música i/o Dansa i l’Educació Secundària per al curs 2015-2016.
  • Conservatori “José Iturbi“. Aquest és el conservatori de música que ens correspon per zona a l’IES Isabel de villenaAvenida Baleares, 36
    46023 Valencia  Teléfono 96.352.54.78 Extensión 2753 / 2759  Fax 96 398 18 57
    Correo electrónico: iturbi@valencia.es

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s