Paraules de Benvinguda

IES-Isabel-de-Villena-1r-ESO-Estimats alumnes, professors, pares i mares i resta de la comunitat educativa del IES Isabel de Villena.

Comença un curs ple de noves il·lusions, nous objectius, noves experiències, canvi de col·legi per alguns i l’últim per a altres, una nova etapa, en definitiva, un nou curs per a tots nosaltres.

Amb aquestes paraules vull donar-vos la benvinguda i desitjar-vos un bon curs 2014-2015.

Som conscients de totes les dificultats d’aquest començament de curs, però amb la vostra col·laboració, com escola pública que som, farem tot el possible per assolir els reptes i les expectatives plantejades. I a més, que el curs ens aporte a tots experiències enriquidores, divertides, compartides, d’aquelles que s’emporten com a un bon record al llarg de la nostra vida.

Com a nova directora del centre, és per a mi un plaer dirigir un centre públic, democràtic i plural, on el més important són les persones.

Per acabar, volia compartir amb vosaltres unes paraules d’un científic que representen el valor que té l’educació.

“La meua visió del món”

L’art del mestre és despertar l’alegria per la feina i el coneixement. Penseu que les coses meravelloses que apreneu en les vostres escoles són el treball de moltes generacions. Les posem a les vostres mans com a herència, perquè les desenvolupeu i fidelment les lliureu als vostres fills. Així és com nosaltres, els mortals, ens fem immortals, transmetent la feina feta per tots. Si penseu en això trobareu sentit a la vida i als vostres esforços com a fills de la Terra, en la qual estem durant una breu visita, i per la qual hem d’esforçar-nos en la mateixa mesura en què hem rebut i seguim rebent.”

Albert Einstein

 IES-Isabel-de-Villena-1r-ESO

Agraïsc la vostra col·laboració per endavant i estaré sempre a la vostra disposició.

Donem la benvinguda especialment als més jovenets, de 1r.ESO, que ja formen part de la comunitat educativa del nostre centre.

Una abraçada,

Catalina Machado Caparrós

Directora de l’IES Isabel de Villena (València)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s