Taller de Teatre

MagritteBellecaptive

“M’ho van contar i ho vaig oblidar, ho vaig veure i ho vaig entendre, ho vaig fer i ho vaig aprendre.”

Confuci

Els tallers de teatre l’IES Isabel de Villena

El nostres institut compta amb una tradició consolidada pel que respecta a projectes de teatre en l’educació i d’experiències docents per mitjà de l’art. Conscients de la importància educativa de les expressions artístiques us presetem una amplia gama de projectes en els quals us invitem a participar.

TALLER DE TEATRE

taller-dramatitzacio-ies-isabel-de-villenaEl taller de teatre extraescolar es noddreix principalment de l’optativa de dramatització-teatre però està obert a tot l’alumnat que hi vulga participar. L’objectiu és aprendre recursos teatrals per a desenvolupar el que es coneix com la paraula i la presència en públic: saber improvisar dicursos orals, aprendre a argumentar en un debat o descobrir els mecanismes de seducció per mig de la paraula dita.

A més, els assistents a aquest taller de teatre extraescolar participem en intercanvis amb altre centres educatius en campanyes com “Caixaescena“, II Trobades de Teatre en l’Educació, en Mostres de teatre d’estudiants d’altres comunitats autònomes, en programes eTwinning “La paraula crea móns“, o en propostes de “residències de dansa als instituts“.

Amb aquests alumnes estem preparant la celebració del dia Internacional del Teatre per part dels docents i alumnes que fem teatre als instituts per a exigir una educació artística als centres educatius de qualitat, diversificada i que arribe al màxim nombre d’alumnes.

  • HORARI: dimecres per les vesprades 15:00 a 17:00 h.
  • PROFESSOR: Antoni Navarro
  • OBJECTIUS: muntatge d’obres de teatre en col·letiu a partir de temes i referències clàssiques.
  • REQUISITS: continuïtat i compromís per a les representacions i participació en trobades de teatre en l’educació.

T’hi apuntes?

GRUP DE TEATRE EXTRAESCOLAR

La tradició teatral de l’IES Isabel de Villena és molt llarga i diversificada. A més de totes aquestes activitats també compta amb el grup de teatre de l’IES Isabel de Villena que té un repertori molt elaborat d’obres de teatre que tracten tota mena de temàtiques socials i educatives. Està dirigiti per la professora jubilada Antonia Vázquez i està format per professorat i alumnat del centre, per exprofessors i exalumnes i per persones de la comunitat educativa del nostre centre. Si vols participar-hi consulta el seu historial al nostre blog i/o posa’t en contacte amb Pilar Lorente a consergeria.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s