Pro. Europeus

PROJECTES EUROPEUS DE L’IES Isabel de Villena (València-Espanya)

El nostre compta amb molts projectes d’intercanvis d’estudiants amb països europeus, visites lingüístiques, campaments lingüístics i projectes europeus oficials de la Comunitat Europea anomentas ara Erasmus +.

Per a consolidar aquests projectes comptem amb un equip d’internacionalització del centre coordinat per Adela Gascón en el que participen altres membres del claustre per a portar a cap aquest objectiu prioritari de la Conselleria d’Educació.

En aquest sentit, l’IES Isabel de Villena porta molts anys treballant en els anomenats projectes europeus Comenius. Des d’aquest blog volem difondre la nostra trajectòria i els nostres projectes de futur, tot invitant a la participació a tota la  comunitat educativa des d’aquesta plataforma dels projectes europeus de l’IES Isabel de Villena.
A més, per una banda desenvolupem un projecte d’intercanvis d’estudiants i professorat amb els instituts d’Holanda, Alemanya i Polònia majoritàriament en el segon cicle de l’ESO  i en batxillerat. Per l’altra, comptem amb activitats d’immersió lingüística en anglés (viatge a Londres i campament de Girona) i francés dirigides al 1r cicle d’ESO.
etwinning-erasmusPer últim, comptem amb projectes eTwinning com són “Webradio Europa+” i el de “La paraula crea mons” sobre tècniques de lectura dramatitzada per a l’aprenentatge de llengües.
Webs de ereferència per a la internacionalització del centre:
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s