L’IES Isabel de Villena guanya el ROSQUILLETRES d’À Punt TV

20181121_130531

Els alumnes Aitana Pérez, Joel Parra i María Hidalgo, alumnes de 3r d’ESO de l’IES Isabel de Villena, han aconseguit emportar-se la victòria en el ROSQUILLETRES del passat dimecres 21 de novembre. Es tracta d’un programa de televisió que emet À Punt tots els caps de setmana a les 10 h del matí, un concurs familiar que posa a prova l’habilitat dels estudiants de lletrejar paraules en valencià.

La gravació d’aquest episodi es va realitzar en el Teatre Antonio Ferrandis de Paterna, on el nostre institut es va enfrontar a un gran equip d’estudiants de l’IES Puçol. La competició va resultar molt emocionant i fins al final no es va poder cantar victòria. Aitana, Joel i Maria es repartiren el protagonisme al llarg de les diferents proves ajudant a sumar molts punts per al nostre equip i sobreposant-se a les dificultats que anaren apareixent: uns durs competidors, algun problema amb la prova dels barbarismes, i sobretot, els nervis, que no foren fàcils de controlar amb tanta càmera i tants focus apuntant-los.

Això sí, cal destacar que l’equip de l’IES Isabel de Villena va rebre un calorós suport dels seus companys de les classes de 3r d’ESO A, B i C, que acudiren a la gravació del programa i no pararen d’animar ni un segon. És important assenyalar que la victòria és compartida, ja que la resta d’alumnes havien ajudat a entrenar als nostres concursants durant els dies previs a la competició.

Per altra banda, l’emissió del programa serà en diferit i encara no s’ha anunciat quan podrem gaudir de la victòria del nostre equip. La producció del concurs informarà del dia exacte més endavant però previsiblement s’emetrà entre els dies 28 i 30 de desembre. Així mateix, el programa quedarà a l’abast de tothom a la pàgina web d’À Punt TV.

Per últim, el professor de valencià, que acompanyà els alumnes voldria agrair l’ajuda dels familiars dels concursants; també a l’AMPA de l’IES Isabel de Villena, que subvencionà l’experiència; a Carme Alemany, professora de valencià que també ens acompanyà i ens va donar sort; al permanent suport de Vicent Ballester (Vicedirector) i Rosa Sanchis (Cap de Departament), i a les tutores de les tres classes de 3r d’ESO: Catalina Machado, Concepción Sánchez i Amparo Lis. Per acabar, reiterar les felicitacions als guanyadors per la tenacitat demostrada: sou uns cracks!

Ignasi Núñez, professor de valencià

“Va ser una experiència única que va ajudar-nos a conèixer com es fan els  programes de televisió i va fer que repassàrem la pronunciació en valencià de forma molt divertida”.

Joel Parra, alumne 3A i participant en el concurs

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s