Mediació en marxa

L’equip de mediació de l’IES ISABEL DE VILLENA ha iniciat el curs 2018-19 amb tota la força, per a renovar energies per la resolució de conflictes no violenta.

convocatc3b2ria-mediacic3b3-18-19

El passat 5 de novembre alumnes de batxillerat presentàren una obreta de teatre per transmetre les idees bàsiques de la mediació a les companyes de 3r ESO.  La representació “Una mediació a 3r d’ESO” mostra dos estudiants enfrontades que reben l’ajuda de dos mediadores per aclarir el que sent inecessita cadascuna i trobar una solució er conviure en la mateixa classe.Les persones valentes busquen el diàleg i no els punys per afrontar conflictes. Les actrius: Sandra, Clara, Valeria de 1r de batxiller artístic. I Lucía i Raúl de 2n de batxillerat de Ciències

Uns dies més tard, dimecres 14 de novembre, vàrem aprendre més sobre mediació a una sessió de formació dirigida a tot l’alumnat de l’ESO que va voler participar.

I ELS DIES 4 I 5 DE DESEMBRE, UN GRUP D’ALUMNES DE 2n a 4t ESO PARTICIPARÀ EN LES JORNADES DE FORMACIÓ EN MEDIACIÓ A L’ALBERG D’ALBORAIG.

ENDAVANT EQUIP DE MEDIACIÓ!! FEM CULTURA DE PAU!!

Foto enviada per vicent ballester

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s