ERASMUS + Coneixement sense fronteres

IMG-20181109-WA0035

Divendres 9 de Novembre de 2018

Jornada d’internacionalització dels centres educatius

eTwinning, Erasmus + i altres iniciatives

Tres de les nostres alumnes: Paula Plaza, María Fernández i Clara Gimeno (2n Batxillerat Humanitats i Ciències Socials) han presentat, junt a la coordinadora Erasmus+ del nostre centre, Ely Gavilán, i la nostra directora, Mayte Mendoza, les mobilitats de llarga durada dels Programes Erasmus+ en una conferència a Conselleria d’Educació.

El nostre centre IES Isabel de Villena s’ha consolidat com a centre de referència per a la nostra Conselleria i és per això que ens han convidat per tal d’incentivar aquesta iniciativa.

Les nostres alumnes, com sempre, no han defraudat, és més han eixit aclamades per tot el públic assistent i les felicitacions han estat nombroses.

El vostre equip directiu està orgullós de vosaltres: Alumnes i Professors que de forma desinteressada donen tant per construir un món millor. Penseu que sense vosaltres el nostre centre no sería L’ISABEL DE VILLENA. Ànim!!! Seguirem en aquest camí. Fent soroll!!

 

Hoy se ha hecho patente en esta Jornada Erasmus plus los conocimientos extra curriculares que proporcionan participar en este tipo de programas europeos donde no existen fronteras de ningún tipo y las oportunidades se ponen al alcance de la mano.
Lo aprendido por María, Clara y Paula formará parte fundamental el resto de su vida. (texto de Ely Gavilán, coordinadora Erasmus +)

Echa un vistazo al Tweet de @a_furio: https://twitter.com/a_furio/status/1060881324599377920?s=08

Echa un vistazo al Tweet de @iesivillena: https://twitter.com/iesivillena/status/1060926622323355650?s=08

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s