Xarxa d’escoles per l’Horta

IMG-20150722-WA0009

EN DEFENSA DE L’HORTA

Dimecres 22 de juliol, la Xarxa d’escoles per l’Horta, a la que l’IES Isabel de Villena s’ha incorporat, va participar en un encontre a l’Horta de Vera amb un grup d’estudiants del Proyecto Pedaladas por la Vega: De la Vega de Granada a la Toscana. Es un grup d’alumnes conscienciats en la defensa de l’Horta i del medi en general, que han mamprés aquest estiu el projecte d’anar en bicicleta des de Granada a Florència (25 etapas d’uns 100km. cadascuna, en defensa de l’horta mediterrània)

L’objectiu, entre altres és “realitzar una connexió entre els territoris culturals entre la Vega de Granada i la Toscana, així com portar el missatge de sostenibilitat i defensa de la Vega i tots els territoris agrícoles que necessiten d’ajuda i cooperació, per tal de frenar la seua destrucció a causa d’un mal ús i una contaminació excessiva”.

Podeu saber més a: Proyecto-pedaladas-por-la-vega-de-la-vega-de-granada-a-la-toscana,-florencia

A l’hora, els representants del Projecte pogueren informar l’alcalde de València, Joan Ribó, que junt amb altres 18 alcaldes de l’Horta Nord havien anat al Molí de Vera per signar acords en defensa dels productes de l’Horta.

IMG-20150722-WA0013CAM01168

La Xarxa d’escoles per l’horta vol promoure el curs vinent una Jornada d’escoles en defensa de l’horta, seguint la idea de la Ecomarcha en defensa de la Vega que celebren moltes escoles a Granada des de fa sis anys.

Podeu saber més a vegaeduca.org

Al nostre institut, els grups de ciències socials de 3r.ESO coordinats per Àngels Martínez Bonafé van desenvolupar un interessant treball sobre l’Horta de Vera que podeu seguir a aquesta pàgina de facebook: L’Horta de Vera és futur?

També podeu seguir més informació a la pàgina Per l’horta

CAM01171

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s