II Trobada de teatre en l’educació

II-trobades-teatre-educacio-inestableEl nostre institut participa en la II Trobada de Teatre en l’Educació organitzada pel proyecto inestable amb la col•laboració d’AVEC teatre (Associació Valenciana d’Expressió i Comunicació), el Potsgrau de Teatre en l’Educació (UV) i feccoo-pv. i ho fa entre el 21 i el 24 d’abril de 2015.

Com l’any anterior, la trobada es planteja com a una oportunitat excel•lent per a conéixer i celebrar l’activitat teatral que es fa als centres d’educació secundària. Al llarg de 4 jornades, de dimarts a divendres, amb un mateix pla d’activitats: primerament, l’exhibició d’un espectacle fet per alumnes d’institut; després tallers impartits per professionals de la pedagogia i de les arts escèniques; i, per últim, dinar de convivència al parc del riu Túria. En total, al voltant de 6 hores diàries per reivindicar l’educació artística, el seu valor pedagògic i la seua capacitat humanitzadora en un ambient de festa.

Estem fets de la mateixa matèria que estan fets els somnis.” W. Shakespeare.

El nostre institut presenta el treball d’investigació per al muntatge adaptació de l’obra de Shakespeare Romeu i Julieta titulat “JULIETES A L’INSTITUT” en el que han participat alumnes de l’optativa de dramatització i del “Taller de Teatre”.

taller-dramatitzacio-ies-isabel-de-villena

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s