L’energia nuclear a través del cinema

L’Aula de Cinema, l’Institut d’Història de la Medicina i l’IES ‘Isabel de Villena organitzen el cicle ‘Les despeses de l’energia nuclear’ durant el mes de maig.

L’Institut d’Història de la Medicina i de la Ciència López Piñero, l’Institut d’educació secundària ‘Isabel de Villena’ i l’Aula de Cinema de la Universitat de València conviden els valencians a reflexionar al voltant de les despeses de l’energia nuclear a través d’una selecció de pel·lícules i conferències. Cada dijous, del 8 al 29 de maig, al Palau de Cerveró es donarà lloc a un espai de controvèrsia científica amb el visionat d’aquest cicle cinematogràfic que, barrejant la ciència-ficció amb la realitat històrica, exposa qüestions com per exemple el procés de creació de la bomba atòmica i la conseqüència civil del seu ús, o la seguretat de les centrals nuclears i les catàstrofes produïdes per la seua absència.

Per altra banda, el Departament de Física i Química en col·laboració amb l’IFIC (Institut de Física Corpuscular de València) han portat a terme una xarrada-col·loqui dirigida a l’alumnat de 1r i 2n de Batxillerat per tal de fer una introducció a la Física Nuclear. Si voleu conéixer l’amplia gamma d’oferta de divulgació de la ciència que fa l’IFIC entreu a l’enllaç i a més consulteu les possibilitats de fer xarrades als vostres centres.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s