Activitats d’acollida 2013-14

Les activitats d’acollida del nostre institut tenen com a objectiu la presa de consciència per part de l’alumnat de la importància de sentir-se membres d’aquest projecte educatiu, definir unes propostes concretes per tal que la convivència pacífica siga el denominador comú i suggerir idees que ens facen somiar en possibles millores a aplicar a tots i cadascun dels aspectes de la vida en el centre. Algunes de les activitats que es porten a cap el primer dias són:

  1. Recepció al saló d’actes de l’institut de tots els grups i nivells per tal de conéixer l’estructura del centre, rebre unes paraules de benvinguda del director i una breu descripció del funcionament de l’oferta cultural i educativa del nostre centre
  2. Als grups de primer d’ESO se’ls presenta per mitjà d’unes escenes dramatitzades, a càrrec del grup de teatre, les línies mestres del nostre projecte educatiu.
  3. A continuació es fa la foto del grup amb el professor tutor.
  4. Amb estudiants membres de l’equip de mediació fan una visita guiada pels espais de convivència al centre.
  5. Una vegada realitzada aquesta visita els grups fan un treball d’aula sobre les regles de convivència i les propostes i desitjos de cada grup que al final es mostren als panells de l’entrada a l’institut.
  6. Els tutors presenten l’agenda personalitzada i el seu funcionament a cadascun dels grups.
  7. Per tenir present la importància de la implicació dels pares, mares i familiars responsables de l’alumnat el nostre director envia una carta que han de tornar signada. Us l’adjuntem ací perquè en tingau coneixement.

Normes-covivencia-ies-isabel-de-villena

Nota: enguany hem vinculat aquest blog del centre a les xarxes socials per tal que tota la comunitat educativa de l’IES Isabel de Villena puga fer un seguiment el més de prop possible.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s