Dia Internacional del teatre a l’IES Isabel de Villena

Dia Internacional del Teatre a l'IES Isabel de Villena

 Actuació de Valentí Piñot per a celebrar el dia Internacional del Teatre a l’IES Isabel de Villena. L’obra seleccionada per a l’ocasió era UNA CLASSE AMB DON ABILI, que  es tracta d’una recreació animada d’un taller de dramatització-teatre en el que l’actor que interpreta a un professor posa en peu una representació de la tragèdia més famosa de Shakespeare “Romeo i Julieta“.

L’alumnat fa de públic però també hi participa en el muntatge de l’obra tot assumint el rol d’alumnes que participen a un taller de teatre i alguns fins i tot pujant a l’escenari per a representar escenes clau de l’obra. Aquesta sintonia entre educació i representació teatral li serveixen a Valentí Piñot per a despertar entre els joves el desig de teatre de forma puntual i de cultura en el sentit més ample.

Al nostre centre hi ha una gran tradició d’utilització del teatre com a eina didàctica i amb activitats com aquestes pretenem despertar el gust del nostre alumnat pel teatre, les arts i la cultura com a formes de coneixement.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s