EDITORIAL

Aquest curs encetem una nova etapa en la nostra revista escolar. Per fi ens hem llançat a la modernitat. Després d’algunes reflexions, que ja apuntàven a l’editorial de l’últim número, hem decidit fer-la digital. De tots els modes, açò no vol dir que anem a prescindir de l’edició en paper, ja que ambdues són perfectamente compatibles. És més, la nostra pretensió és tractar que isca impresa una primera edició abans que s’acabe aquest primer trimestre amb el material que en disposem.

Els avantatges són obvis. El fet que els diferents articles i col·laboracions puguen veure’s de manera inmediata i que no s’haja d’esperar a final de curs per veure el nostre article, pot servir d’estímul a qui encara no té la paciència suficient i vol veure ja la seua col·laboració.

Ens perdonàreu si al principi, com que som novells en aquests afers, l’emmaquetament de la revista no respon al que vosaltres n’espereu. La vostra indulgència farà que progressivament puguem corregir els errors que sens dubte cometrem, i que poc a poc seran corregits i millorats. En aquest sentit no us haurà de sorprendre si després de visitar la pàgina hi trobeu canvis.

Els elements que hi podreu trobar fan referència, preferentment, a tot el que passa al centre, és a dir a les activitats que se’n fan tant dins com fora del centre, dins de l’horari escolar o fora d’ell. També hi tindra cabuda tot allò que tinga a veure amb l’ensenyament en general o en particular d’algunes matèries. També hi haurà col·laboracions literàries, artístiques i articles d’opinió. En resum que ací teniu a l’abast de tothom una plataforma perquè us hi expresseu. Vosaltres heu de ser els protagonistes, esperem les vostres col·laboracions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s